BALIKESİR / KARESİ - Naciye Kabakçı Anaokulu

DUVARSIZ EĞİTİM PROJESİ

Okulumuz Ay Sabah sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülcan AFACAN rehberliğinde " Duvarsız Eğitim'' adlı eTwinning projesini uygulamaya Ekim ayında başlayacaklar.

Duvarsız eğitim projesi ile çocuklarımızın merak duygularını uyandırarak kendilerini keşfetmelerini ve çevrelerini öğrenebilmelerini sağlayacağız.Sonsuz keşif olanağı sunduğumuz öğrenme ortamımız olan bahçemizde sınırsız materyallerle bilimin sıra dışılığını araştırarak, sanatın zevk ve mutluluk veren sürecini yakalayıp, öğrenme metotlarını müzik, spor, drama ile dengeleyip çocuklara sunacağız..

Bina içi ve bina dışı arasında kurduğumuz dengeli eğitim sistemimiz ie yürüteceğimiz bu projemiz Ekim ayında başlayarak Haziran ayında sona erdireceğiz..

27-10-202027-10-2020

Yayın: 23.10.2020 - Güncelleme: 27.10.2020 10:07 - Görüntülenme: 417