OKUL AİLE BİRLİĞİ VE VELİ TOPLANTILARIMIZI YAPTIK

Okul Aile Birliği toplantımızı velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdik.25.09.2016 tarihinde okulumuz bünyesinde Okul Aile Birliği toplantısı düzenlendi. 2015/2016 Eğitim Öğretim yılı  Okul Aile Birliği başkanımız Hakan Özdemir geçen yıl yapılan etkinlikler hakkında bilgi verdi. Geçen yılın Okul Aile Birliği üyeleri yerlerini yeni seçilen Okul Aile Birliği üyelerine devrettiler. Kendilerine yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı okul Müdürümüz Rahşan Polat Yaman tarafından plaket sunuldu. Okul Müdürümüz Rahşan Polat Yaman velilerimize genel işleyiş hakkında bilgi verdikten sonra sınıflarımızda sınıf veli toplantılarına devam edildi. Göstermiş oldukları yoğun katılımdan dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 29.09.2016 - Güncelleme: 29.09.2016 18:27 - Görüntülenme: 692