Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü Balıkesir Veli Alademisi projesi için okulumuzda 27 Şubat 2024 tarihinde "Çocuklarda Sınır ve Sorumluluk Bilinci Geliştirme" eğitim semineri, Balıkesir Valimiz İsmail USTAOĞLU'nun açılış konuşmalarıyla, konferans salonunda velilerimizle paylaşılmıştır.

Dilimizin Zenginlikleri proje kapsamında Türk masalının en ünlü kahramanı, aynı zaman da modern aklın simgesi olarak da bilinen "Keloğlan" iletisim dilini kullanarak kendinden güçlü kahramanları yenerek Türk masalları arasında en cok anlatılan hikayeler arasında yer almaktadir.

Okulumuza gelen Keloğlanı büyük bir keyif ve hayranlıkla izledik.Tiyatro icerigin de bize vermis oldugu degerler egitimi mesajları da cok etkili oldu..

Tesekkurler Keloğlan...

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında, Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği yazarı Elif YAVAŞ öğrencilerimizle buluştu. Okulumuzda bulunan Hayal Odasında, öğrencilerimiz keyifle yazarın anlatımından masallar dinledi.
Öğrencilerimizle buluşup, onların hem keyifli zaman geçirmelerine hem de anlattığı masallarla yeni dünyalar keşfetmesine katkıda bulunduğu için Elif YAVAŞ' a teşekkür ederiz.

8-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftasında konu ile ilgili farkındalık etkinlikleri yapılmıştır. Her sınıf düzeyine uygun olacak şekilde Enerji Verimliliği sınıflarda işlenmiş ve kalıcılığını sağlamak amacıyla sanat etkinlikleriyle pekiştirilmiştir. Konu ile ilgili kitaplar okunmuş aynı zamanda geri dönüşüm ile ilgili de etkinlikler konu kapsamına dahil edilmiştir.

Türkiye’nin en anlamlı milli bayramı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, özgürlük, eşitlik, bağımsızlık gibi evrensel değerleri ülkemize kazandırdı. Cumhuriyetimizin 100. yılında, birlik ve beraberlik içinde daha aydınlık ve güçlü yarınlara yürüyor, Cumhuriyetimizin değerlerini ve kazanımlarını kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Bizlerde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde ilan edilen Cumhuriyet'in 100. yılını okulumuzda çoşkuyla kutladık. Okulumuzda; bize miras bırakılan en büyük, en anlamlı hediye olan Cumhuriyetimizin coşkusunu, tüm öğrencilerimizle hissetmek ve kutlamak için çeşitli etkinlikler düzenlendik.

Bu anlamlı günde okulumuz eğitim gönüllüsü Sevinç KURŞUN ve Murat KURŞUN katılımlarıyla bizleri onurlandırdı. Eğitim Gönüllülerimiz tarafından okul bahçemize armağan edilen Atatürk Anıtının da açılışını gerçekleştirdik.

13 Ekim Dünya Afet Günü Farkındalık Eğitimi kapsamında okulumuzda sabah ve öğlen gruplarıyla deprem tadbikatı düzenlenmiştir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı okul aile birliği toplantımız yapılmış ve okul aile birliği başkanımız seçilmiştir.

Hayvanları koruma günü kapsamında sınıflarda çeşitli farkındalık etkinlikleri yapılmıştır.

Okulumuz öğrencileri Hayvanları Koruma Günü'nde her canlının yaşama hakkı olduğunu, her canlıya saygı gösterilmesi gerektiğini ve diğer canlıları koruma noktasında bizim yapabileceklerimizi öğrenerek çeşitli etkinliklerle günün anlam ve önemini pekiştirdiler.

Okulumuza Karesi Belediyesinden gelen veteriner hekimler öğrencilerimize hayvanlarla ilgili bilgiler vermiş ve program sonunda her öğrenciye sokak hayvanlarına vermeleri için mama hediye etmişlerdir.

Hayvanlar hepmizin can dostu, onları her zaman sevip, koruyalım.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okula uyum toplantımız yeni Okul Müdürümüz Şenol Yılmaz'ın kendini tanıtmasıyla başladı. Yıl içerisideki genel işleyiş ile ilgili velilerimizle kurallar ve işleyiş paylaşıldı. Son olarak okul pskikolojik danışmanı milli eğitim bakanlığının hazırladığı ''Çocuğum Okulda'' sunumunu veliler ile paylaştı.

TS İSO 45001:2018 İSG YÖNETİM SİSTEMİ DENETİMLERİNİ BAŞARIYLA TAMAMLAYIP TS İSO 45001:2018 İSG BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANDIK. ÇALIŞMADA EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. OKULUMUZ ULUSLARARASI DÜZEYDE  YÜKSEK GÜVENLİKLİ BİR OKUL OLARAK BELGELENDİRİLDİ.

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI (1 HAZİRAN-7 HAZİRAN)

Hayat Boyu Öğrenme, öğrenmenin ; evde, işte, hayatın her alanında gerçekleşebilen; yaş, sosyal, ekononik statü ve eğitim seviyesinize bakılmaksızın herhangi bie engel olmadan sürdürebileceğinin göstergesidir. 1-7 Haziran haftası hayat boyu öğrenme haftası olarak kutlanmaktadır.

İlimiz 23 Nisan Etkinlikleri kapsamında Kurtdereli Spor Salonu'nda okulumuz adına açtığımız Bilim Stantdımıza gelen minik misafirlerimizle deneyler yaparak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda tüm çocuklarımızın katılımı ile çoşkuyla kutlandı. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında mangal partisi yapıldı. Konser ve zumba etkinliklerinde çocuklarımız şarkılar ve danslar eşliğinde eğlendiler. Kumaş boyama, hazine avı ve ağaçlar kitap açtı etkinlikleri gerçekleştirildi. Bayram pastası kesilerek 23 Nisan şenlik tadında kutlanıldı.

Ramazan Ayı etkinlikleri çerçevesinde Ramazan Davulcusu maniler eşliğinde sınıflarımızı ziyaret etti. Hacivat ve Karagöz Gölge oyunu çocuklarımıza sunuldu. Şeker tadında bir bayram geçirilmesi dileği ile çocuklarımıza pamuk şeker ikram edildi.

2022/2023 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem veli toplantısı 01.04.2023 Cumartesi günü tüm yaş grubu öğrenci velilerimizin katılımları ile yapıldı.