BALIKESİR / KARESİ - Naciye Kabakçı Anaokulu

Ock

Okulumuz Projesi olan ‘‘bir mont bir bot ’’ sorumluluk projesinde esnafımız ve velilerimizin desteği ile Erzurum, Van, Ardahan ve Balıkesir İlleri olmak üzere bir çok anasınıfı öğrencileri ve tespit edilen ihtiyaç sahiplerine malzemeler gönderdik.

Ock

Balıkesir/Karesi T.C Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Okulumuz öğrencilerine Müzik Ziyafeti verdi ve çoçuklarla birlikte Şarkılar  Söylediler.

Ock

21.12.2018 tarihinde Okulumuz Projesi Olan ’’Silahı at Kitabı kap’’ etkinliğinde öğrencilerimiz evden getirdikleri silahlarını atarak kitaplarını aldılar.

Ock

Yerli malı haftası çerçevesinde öğrencilerimiz evlerinden getirdikleri yöresel  ve yerli  yiyecekleri 18.12.2018 tarihinde sınıflarında kutladılar.

Ock

Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğünden  gelen Rehberlik Öğretmeni Seçil Buse YILMAZ  tarafından 27.12.2018 tarihinde okulumuz tiyatro salonunda ‘’Anne VE Baba Tutumları’’ konulu seminer düzenlenmiş olup çok sayıda velimiz katılım göstermiştir.

Ock

25.12.2018 Tarihinde okulumuzda gerçekleştirilen Semazen sunumunu Öğrencilerimiz büyük bir ilgi ve heyecan içinde  izlediler.

Ock

Okul Aile Birliğimizin 23.12.2018 Pazar günü Otel Basride düzenlediği tanışma ve kaynaşma okul çayı etkinliğine çok sayıda velimiz katıldı. Sadece bayanların katıldığı okul çayımız yemeklerin yenilmesinde sonra eğlence ile devam etmiştir.Çocuklarımızın da katılıp eğlendiği bu etkinliğimiz coşkulu bir şekilde son buldu.

Ock

Toplum Destekli Polisler Tarafından 25.12.2018 Tarihinde Okulumuz ÖğrencilerineTrafik Kurallarını Anlattılar ve Trafikte Hangi Kurallara Uygulması Gerektiğini Trafikte Nasıl Davranılması Gerektiğini Anlattılar.

Ock

17.12.2018 Tarihinde Okulumuz Öğrencilerine Dİş Sağlığı Ve Temizliği Uygulamalı Bir Şekilde Anlatıldı Daha Sonra Diş Florü Uygulaması Yapıldı.

Ock

Okulumuz velisi olan DR.Elif GÜNEŞ tarafından 07.12.2018 Cuma günü tüm okul öğrencilerimize Diyabet hakkında bilgi verildi.Okul Müdürümüz Rahşan POLAT YAMAN´a şeker ölçüm testi ve okul öğretmenlerimizden Tuçe YÜCE ÇAKAR´ın tansiyonunu ölçüp örneklendirmelerle anlatım yaptılar. Sağlıklı ve sağlıksız yiyecekler konusunda çocuklarımızı bilgilendirdiler.

Ock

25.11.2018 Tarihinde DR.Mehmet ŞAKİROĞLU Tarafından Düzenlenen ´´ Sanal Dünyadan Korunma Rehberi ´´ Konulu Aile Eğitim Seminerine Öğretmenlerimiz Ve Velilerimiz Katılmıştır.

Ock

Okulumuz Öğrencileri Bengi Projesi Kapsamında yöresel yiyeceğimiz olan zeytini geleneksel yöntemlerle kurdular.

Ock

05-09 Kasım da Okulumuz Projesi olan Ben Doğanın Çocuğuyum Etkinlikleri altında okul dışı gezisi planlanarak değirmen boğazına geziler düzenlediler. 3 yaş grubu öğrencileri okul bahçesinde etkinlikler yaptılar.