18-19 Mart tarihlerinde Sağlık İl Müdürlüğü Ekipleri tarafından 15 Sınıf toplam 300 çocuğa göz taraması yapılmıştır.

11/03/2019 Pazartesi  saat 18.00 da okulumuz öğrenci velilerine babalara yönelik baba eğitim  Semineri yapılmıştır. AÇEV gönüllüsü Harun ÇİĞDEM tarafından verilmiş olup toplam 50 velimiz katılmıştır.

18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitleri Anma Günü 104. yıl dönümü okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Öğrenciler günün anlam ve önemiyle ilgili filmler ve slaytlar izlediler. çeşitli etkinliklerle günün anlam ve önemi çocuklara kavratılmaya çalışılmıştır.

...ÇANAKKALEDE BUGÜN BU TOPRAKLAR ÜZERİNDE RAHAT NEFES ALMAMIZ İÇİN NEFESİNİ VEREN TÜM ŞEHİTLERİMİZİ MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUZ...

12 Mart Salı günü okulumuzda 12 mart İstiklal marşının kabulunün 98. yıldönümü ve Mehmet Akif ERSOY´u anma günü programında öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte  okul bahçesinde saygı duruşu´nun ardından hep bir ağızdan İstiklal marşımızı okudular. Ardından sınıflarda İstiklal marşının önemi ile ilgili etkinlikler yapıldı.

07 Mart 2019 tarihinde okulumuzda Balıkesir İtfaiye Grup Amirliğinin Desteğiyle yangın tatbikatı gerçekleştirildi. öğrenciler olası bir yangın anında neler yapılması gerektiği konusunda sınıflarda bilgilendirilidiler ardından yangın tatbikatı yapıldı. Sonrasında Bütün personelle ve öğretmenlerede kısa bir bilgilendirme verildi..

01 Mart 2019 tarihinde öğrencilerimize  AFAD yetkilileri tarafından Temel Afet Bilinci Eğitimi verildi. Ardından deprem tatbikatımız gerçekleştirildi..

26 Şubat 2019 tarihinde okulumuz çok amaçlı salonunda NEF Araştırma görevlisi Dr. Emine Feyza AKTAŞ tarafından velilerimize istismar ve mahremiyet konulu Aile Eğitimi

Semineri vermişti. Sayın Dr. Emine Feyza AKTAŞ ve eğitime katılan bütün velilerimize teşekkür ederiz..

17 Şubat 2019 tarihinde okulumuzda 2018-2019 eğitim öğretim yılı dönem başı veli toplantısı gerçekleştirildi. Okul müdürümüz Rahşan POLAT YAMAN açılış konuşmasının ardından okulumuzun genel işleyişini ve 2.dönem planlanan etkinliklerden söz etti. Daha sonra sınıf veli toplantıları yapıldı. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz..

Okulumuzda tiyatro salonunda 15 Şubat 2019 tarihinde Balıkesir Üniversitesi  Radyo İletişim topluluğu tarafından öğrencilerimize Barış Manço Şarkıları isimli Konser verilmiştir. Barış Manço etkinliklerine Şubat ayı boyunca sınıflarda devam edilmiştir.

15 Şubat 2019 tarihinde okulumuzda çocuklarımızla birlikte geçirdiğimiz 100. Muhteşem günü kutladık. Velilerimizin de desteğiyle hazırlanan Kalem,Kolye,Anahtarlık,Magnet vb.. koleksiyonları sergilendi. Öğrencilerimiz 100.gün etkinliği için kostümlerini giydiler, yapılan etkinliklerde çok eğlendiler.

12 Şubat 2019 tarihinde okulumuz öğretmen ve tüm personellerimize kazalarda ilk yardım konulu ilk yardım merkezi müdürlüğünden gelen Berrin PANCARCI tarafından eğitim verilmiştir.

Okulumuzun yürüttüğü neslim tükenmesin projesi çerçevesinde sınıflarımız öğrencilerimizin oy birliği ile belirledikleri nesli tükenmekte olan hayvanları seçerek  bağış yapıp hayvan sahiplendiler.okul müdürümüz Rahşan Polat yaman okul tiyatro salonunda öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sınıf sertifikalarını teslim etti.

VİTAMİN HAFTASI

07.01.2018-11.01.2018 tarihleri arasında vitamin şenliği haftası yapılmıştır. Sınıflarımızda Pazartesi 1. Gün A vitamini içeren meyve ve sebzeler, Salı gün 2.günü süt, Çarşamba 3. Gün mandalina, Perşembe 4.gün k vitamini yeşil yapraklı sebzeler , 5. Gün e vitamini Fındık, ceviz, badem

Okulumuz Projesi olan ‘‘bir mont bir bot ’’ sorumluluk projesinde esnafımız ve velilerimizin desteği ile Erzurum, Van, Ardahan ve Balıkesir İlleri olmak üzere bir çok anasınıfı öğrencileri ve tespit edilen ihtiyaç sahiplerine malzemeler gönderdik.

Balıkesir/Karesi T.C Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Okulumuz öğrencilerine Müzik Ziyafeti verdi ve çoçuklarla birlikte Şarkılar  Söylediler.