BALIKESİR / KARESİ - Naciye Kabakçı Anaokulu

Eyl

SAYIN VELİLERİMİZ;
Okulumuz, Ocak İzi Derneği,Sıdıka Sami Anaokulu ve Karesi Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile okul velilerimize (öğrencinin annesi,anneannesi,teyzesi,babaannesi ve konuya ilgi duyan gönüllü yetişkinlerin katılımıyla) yönelik oyuncak yapım atölyesi planlamış bulunmaktayız.
Sevgili velilerimiz; bu atölyede görev almak isteyen velilerimizin 26.10.2015 Pazartesi gününe kadar şahsen okul müdürüne müracaat etmelerini  rica ederiz. Projenin ayrınları için okul müdürümüz Rahşan Polat Yaman tarafından bilgilendirileceksiniz....
ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ......

Eyl

10-11 Eylül tarihlerinde okulumuza ilk defa kayıt yaptıran öğrenci, veli ve öğretmenlerle tanışma etkinliği düzenlenmiştir. Gruplar ve saatler aşağıdaki gibidir.

*  Öğlen Grubu:10 Eylül Perşembe günü saat 09:00-10:00 arası

*  Sabah Grubu:11 Eylül Cuma günü saat 09:00-10:00 arası

May

13 Mayıs 2015 Çarşamba günü Balıkesir Üniversitesi Genel Cerrahi Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. İsmail YAMAN Meme Kanseri teşhis ve tedavisi konusunda velilerimizi bilgilendirecek ve seminer sonrası sorularınıza cevap verecektir.

May

12 Mayıs 2015 Salı günü saat 18:30 ´ da Karesi AVM Seminer salonunda psikolog Birsen ÖZKAN tarafından verilecek olan "ANNE BABA EĞİTİMİ" seminerine davetlisiniz,