2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında yürüttüğümüz 2 eTwinning Projemiz Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

10 şubat 2020 günü okulumuz papatya sınıfı öğretmeni Gülcan AFACAN öğretmenimizin yürüttüğü Robotik Kodlama İle Geleceğini İnşa Et eTwinning projesi çalışması doğrultusunda  e güvenli internet kullanımı etkinlik videosu oluşturularak öğrencilere izletilmiştir.

Ortaklarımızla Ortak Ürün Çalışmamız.

Robotlardan Guvenli Internet Nasihati

Okulumuz Ay Sabah sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülcan AFACAN rehberliğinde " Duvarsız Eğitim'' adlı eTwinning projesini uygulamaya Ekim ayında başlayacaklar.

Duvarsız eğitim projesi ile çocuklarımızın merak duygularını uyandırarak kendilerini keşfetmelerini ve çevrelerini öğrenebilmelerini sağlayacağız.Sonsuz keşif olanağı sunduğumuz öğrenme ortamımız olan bahçemizde sınırsız materyallerle bilimin sıra dışılığını araştırarak, sanatın zevk ve mutluluk veren sürecini yakalayıp, öğrenme metotlarını müzik, spor, drama ile dengeleyip çocuklara sunacağız..

Bina içi ve bina dışı arasında kurduğumuz dengeli eğitim sistemimiz ie yürüteceğimiz bu projemiz Ekim ayında başlayarak Haziran ayında sona erdireceğiz..

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Ümmügül EREN koordinatörlüğünde Bulut (öğlen) sınıfı öğrencileri "Life is Beautiful When you recycle ( Hayat Geri Dönüşümle Güzeldir.)" E Twinnig projesi yürütmeye başladı. Geri Dönüşüm ile ilgili çeşitli etkinlikler düzenleyen öğretmen ve öğrencilerimiz bu konuda çevrelerinde farkındalık oluşturmayı amaçlıyorlar.

07-08.11.2019 Perşembe ve Cuma günü tüm sınıflara TARIM MÜZESİ ve ATATÜRK'ÜN kullandığı  Şapkalar etkinliği yapılarak.  tüm öğrencilerimize tohum,toprak kiti ve imzalı kitaplar verilmiştir.Atatürk'ün Kullandığı şapkaları görsellerle anlatıp bilgilendirmeler yapılmıştır.

Okulumuz 5-A sınıfı (papatya sabah) öğrencileri 15.11.2019 tarihinde Atatürk'ü yakından tanımak için Kuvayi Milliye Müzesine gittiler.

29 EKİM-4 KASIM TARİHLERİ ARASINDA KIZILAY HAFTASI OLMASI MÜNASEBETİYLE 5 A SINIFI(PAPATYA SABAH) ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASI İLE TİYATRO GÖSTERİSİ YAPTILAR. SUNUMLARI İLE GÖZ DOLDURAN ÇOCUKLAR DİĞER ARKADAŞLARINA SUNUMLARINI SERGİLEDİLER.

18.10.2019 tarihinde  Karesi Ram'dan gelen eğitimciler  özel eğitimli öğrencisi olan okulumuz öğretmenlerine eğitim verdiler..

ARAMIZDAN AYRILIŞININ 81. YILINDA ATAMIZI SEVGİ,SAYGI,MİNNET VE ÖZLEMLE ANDIK. 5 YAŞ SINIFLARIMIZIN KATILIMIYLA ÖĞRENCİLERİMİZ SUNUMLARINI YAPARAK ATA'MIZA MİNNET VE ŞÜKRAN DUYGULARINI BELİRTTİLER. 10 KASIM MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA  PROGRAMIMIZI SINIFLARIMIZIN ŞİİR, ŞARKI SUNUMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK.

31.10.2019 Perşembe günü Balıkesir Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden gelen eğitimciler tarafından tüm okul öğrencilerimize Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık konulu eğitim verilmiştir.

31.10.2019 Perşembe günü  Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim  Şube Müdürlüğünden gelen eğitimciler tarafından öğrencilerimize yangınla mücadele ve önleme konulu eğitimler verilerek öğrencilerimiz bu konuda bilgilendirildikten sonra tatbikat yapılmıştır.  Öretmen ve personellerimizde eğitim almışlardır.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Cumhuriyetimizin 96. Yılını bütün 4 yaş grubu   öğreticilerimizin katılımı ile büyük bir coşkuyla  kutladık. Okulumuz hayırseveri eğitim gönüllüsü sayın ÖMER KURŞUN' da bu özel ve önemli günde bizi yalnız bırakmadı.

21.10.2019 tarihinde  Elit Asya otelde okulumuz velilerine; anne – baba  tutumları konulu aile eğitim semineri Psikolog Dr. Mehmet ŞAKİROĞLU tarafından verildi. Seminere çok sayıda velimiz katılırken okulumuz hayır severi Ömer KURŞUN'da bizleri yalnız bırakmadılar. Psikolog Dr. Mehmet ŞAKİROĞLU' na ve sayın Ömer KURŞUN'a çok teşekkür ederiz..

18.10.2019 tarihinde Gençlik ve Spor Merkezinden  gelen eğitimcilerimiz tarafından okulumuz öğrencilerine yoga ve tenis eğitimi verildi. Keyifli ve eğlenceli vakit geçiren öğrencilerimiz sporun  hayatımızdaki yeri ve önemi hakkında bilgilendirildi.

Okulumuz öğrenci servis taşımacılığı işlerini yürüten firma görevlileri, şöförleri ve servis hostesleri ile okulumuz Rehber öğretmeni  İpek Mert ve okulumuz  Müdürü Rahşan POLAT YAMAN tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.